Thuisfrontteam (TFT)

Jonathan en Heleen kunnen deze missie niet alleen. De TFT is een team wat hen ondersteunt vanuit Nederland. Ze staan met raad en daad terzijde en zijn een schakel tussen de achterban en Jonathan en Heleen.

Auke en Annemieke de Jong

Wij zijn Auke en Annemieke de Jong Samen met Dianne, Laura en Tom vormen we een gelukkig gezin.

God heeft ook in ons hart de passie geplaatst om Zijn geweldige boodschap met mensen te delen dichtbij en ver weg. Onze eerste kennismaking met Jonathan en Heleen was dat Heleen en Annemieke als tweetal samen bij een outreach van de kerk de stad introkken om mensen over Jezus te vertellen.

Auke mag in de TFT de financiële gang van zaken in de gaten houden en Annemieke mag zich overal een beetje mee bemoeien door het werk binnen de TFT te coördineren.

Geweldig om te zien hoe gedreven Jonathan en Heleen zijn en hoe wijs ze te werk gaan en ook hoe ze graag Gods weg willen gaan.

Samen gaan we het doen: zij ver weg, wij in het thuisfront en God daar én hier!

 

Klaas Jan en Marjan HaanKlaas Jan en Marjan
Wij zijn Klaas Jan en Marjan Haan en wonen in de stad Groningen. Wij hebben 2 kinderen die beide sinds kort de deur uit zijn.

Jonathan en Heleen hebben we via de huiskring voor het eerst ontmoet. Wij waren onder de indruk van hun passie en enthousiasme om uit te stappen en naar Cambodja te gaan. En daarin willen wij hun graag ondersteunen door deel uit te maken van de TFT. Wij zijn onder de indruk van datgene wat God door hun heen heeft gedaan en nog zal gaan doen.

Binnen de TFT hebben wij de focus op het contact met de kringen. Ongeveer 8 kringen die door gebed, financiën of op een andere manier regelmatig zijn betrokken bij Jonathan en Heleen. Gebed is essentieel. Bidden voor bescherming. Bidden voor doorbraken in een land als Cambodja met veel duistere gebruiken en rituelen.


Leendert en Erica Munneke.
Wij wonen in het mooie Sappemeer. Samen met onze 3 kinderen, Jarnick, Annelie en Christel vormen wij ons gezin.

Vanaf het prille begin zijn wij al betrokken bij Jonathan en Heleen en hun eerste stappen om ergens naar het buitenland te gaan. Later hebben wij als kring hun geadopteerd. En zo waren wij ook steeds meer betrokken met hen en hun werk.

Bij ons was er al een tijdje het verlangen om meer te dienen. Dus toen de vraag kwam van Jonathan en Heleen en het TFT of wij het TFT wilden komen versterken, was dat het juiste moment voor ons. Onze taak is gebedscoördinatie. Dit houd in, o.a. zorgdragen dat gebed een centrale punt heeft.

Wij zijn blij dat wij in dit enthousiast team mee mogen werken en zo door Jonathan en Heleen heen Jezus mogen verkondigen.

Contact TFT:
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]