Missie

We hebben een passie voor mensen en een passie voor God en dit willen we praktisch uitdragen. Dit doen we door ons leven in te zetten voor de minder bedeelde mensen van deze wereld.

Het eerste jaar hebben we alle twee de Cambodjaanse taal fulltime geleerd. Daarna zijn we dat parttime gaan doen. We hebben 3,5 jaar in de hoofdstad Phnom Penh gewoond en hebben daar gediend in verschillende projecten. Jonathan werkte in een hulpverleningsproject met ex-verslaafden en daarnaast begeleid hij Christelijke bedrijven die opgezet zijn door WEC en die fair trade banen te creëren.
Heleen heeft in een hulpverleningsproject met vrouwen uit Karaokebars gewerkt, die waarvan een aantal te maken hebben gehad met prostitutie.

Na deze eerste jaren in Phnom Penh hebben we Gods leiding ervaren om naar een noordelijkere plaats te gaan, Siem Reap om leiding te geven aan een WEC project, de Bridge of Hope. De Bridge of Hope is een een familie outreach project. De visie is om kwetsbare, uitgebuite kinderen en hun families te helpen hun hopeloosheid te overwinnen en vrede en hoop te vinden.

Website Bridge of Hope: www.bridge-of-hope-cambodia.org

Sinds augustus 2016 zijn we gestart met het leiderschap van WEC Cambodja en hebben we het leiderschap van de Bridge of Hope gedeeltelijk over kunnen dragen.
We geven leiding geven aan de verschillende WEC teams die verspreid zijn over Cambodja. Deze WEC teams bestaan uit interkerkelijke christelijke werkers uit alle delen van de wereld. De teams werken op verschillende manieren om de Cambodjanen te dienen en om Zijn woord en licht te laten schijnen.